www.carlbysteffensen.dk ejes og drives af HSCPH ApS

CVR-nr. 27160239 (herefter "CARL" eller "www.carlbysteffensen.dk")

HSCPH APS
H.J. Holst Vej 14C, 2610 Rødovre
hs@hscph.dk
+45 39636067
CVR: 27160239

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.carlbysteffensen.dk til levering i Danmark. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.carlbysteffensen.dk.

Betaling og levering

På www.carlbysteffensen.dk modtager vi betaling med:

VISA
VISA Electron
MasterCard
MaestroCard
JCB

Vi accepterer også betalingsmetoderne:

MobilePay
Paypal

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Evt. betalingsgebyrer afholder vi.

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, vil du modtage en kvittering (ordrebekræftelse) via e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os.

Fragtpriser (Danmark)

CARL BY STEFFENSEN tilbyder gratis GLS-levering på alle ordrer i Danmark, hvis du vælger levering til pakkeshop eller firmaadresse. 

GLS pakkeshop og business: GRATIS
GLS med omdeling: ? kr.

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-3 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.