HSCPH er en dansk modevirksomhed, skabt i 2003 og ejet af den kreative direktør Henriette Steffensen. Firmaet står bag de bæredygtige brands Henriette Steffensen Copenhagen og CARL by Steffensen. Vi har en passioneret og forpligtende tilgang til en bæredygtig livsstil, med en ”No Waste” holdning til alt der gir’ mening, kombineret med kærlighed til kreativitet og enkelthed, danner fundamentet for det vi laver.

Inspirationen til Carl by Steffensen kommer fra Henriette Steffensens eget hverdagsliv hvor mændene omkring hende i mange år har efterspurgt fleece-designs til mænd. I 2019 blev CARL by Steffensen en realitet. Brandet rummer et lille selektiv udvalg af bluser, sweater, cardigans og accessoires til mænd. Kvaliteterne og pasformen passer perfekt til det afslappede liv i byen, sommerhuset og på båden for den sags skyld.

I både 2018 og 2019 blev firmaet tildelt Gazelle prisen, baseret på en signifikant omsætningsfremgang de seneste 4 år. Vi er stolte af anerkendelsen af vores resultater, og taknemmelige for det stærke samarbejde vi har opnået med vores dygtige samarbejdspartnere og kunder, uden dem var vi ikke nået hertil.

VORES FLEECE TEXTILER

Den unikke kvalitet er udviklet gennem mange år. Komposition af vores Oeko-Tex® certificerede metervare, med 70% af den bedste polyesterkvalitet og 30% hårdt spundet viskose, skaber den unikke og hyggelige blødhed, der er så eftertragtet. Vi bruger mange forskellige indfarvningsteknikker for at opnå vores smukke unikke og særdeles holdbare farver. Det giver os muligheden for at skabe levende og interessante farver tæt på naturens egne pallette.

Vi arbejder med en velkontrolleret strikketeknologi samt skære- og børsteteknikker, som alt sammen bidrager til den hyggelige blødhed og volumen, der er så speciel for vores kvalitet. Da vi ikke bruger en stor mængde blødgøringsmiddel i produktionen, vil den ekstreme blødhed aftage lidt efter vask. Vores fleecekvalitet bliver produceret på nøje udvalgte fabrikker i Italien.

BÆREDYGTIGHED

Vi producerer vores egne Oeko-Tex® certificerede metervarer i Europa. Den minimale negative miljømæssige påvirkning dette certifikat garanterer, er et af vores mange tiltag for en renere fremtid for vores planet. Internt og eksternt forfølger vi målet om bæredygtighed, ved at implementere følgende i vores virksomhed: 

  • Lav miljømæssig påvirkning ved at bruge af certificerede metervarer
  • Høj udnyttelse af vores metervarer - målet er intet spild
  • Transport via lastbil fremfor for fly - hvor det er muligt
  • Indpakning i polypropylen-poser frem for plastik
  • Genbrug af alle de papkasser vi modtager
  • Al affald på kontoret sorteres i organisk, metal, papir og glas til genanvendelse

Oeko-Tex®100, der har sin oprindelse fra Tyskland, er en international standard med et globalt konsistent og uafhængigt test- og certificerings system for råvarer, halvfabrikata og færdige tekstilprodukter i alle led af processen.

Vores metervareproducenter er uafhængige strikkefabrikker, der alle er godkendte og certificerede til at producere vores metervare under streng kontrol af kemi forbrug og kemikalie rester. Ved vask af et ikke certificeret produkt udledes kemikalie rester i vores grundvand, Oeko-Tex® certifikatet garanterer en maksimal reduktion af forurening af både vores kroppe og vores grundvand.

Oeko-Tex® certifikatet sikrer en højere standard end de lovmæssige krav fra EU´s REACH kemikalie liste over forurenende og forbudte kemikalier.